В неделя ще бъде предимно слънчево, следобед в равнините - горещо.

...
В неделя ще бъде предимно слънчево, следобед в равнините - горещо.
Коментари Харесай

Докога ще продължи лятото?

В неделя ще бъде най-вече слънчево, следобяд в равнините - горещо. Ще продължи да духа слаб, в източната половина от страната - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 33 и 38 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са в интервела 30-32 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове с незначителна купеста облачност. Вятърът ще отслабне, само че ще се задържи най-вече сдържан от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 26 градуса, на 2000 метра - към 19.

В понеделник и вторник времето ще е най-вече слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност, не са изключени, само че са малко евентуални изолирани краткотрайни превалявания в планинските региони.

В Западна България ще е съвсем безшумно, а в източните региони ще духа сдържан, по Черноморието - краткотрайно мощен североизточен вятър. Температурите ще се задържат относително високи, оптималните - сред 33 и 38 градуса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР